"Jag tror att man ska dit man känner för"- Lotta Winbäck

2013-04-28

“I will follow my instincts, and be myself for good or ill.” ― John Muir

2013-04-28

“My Life is My Message” ― Mahatma Gandhi

2013-04-28

“The true mystery of the world is the visible, not the invisible.” ― Oscar Wilde

2013-04-28

“Darkness does not leave us easily as we would hope.” ― Margaret Stohl

2013-04-27

“In the space between chaos and shape there was another chance.” ― Jeanette Winterson, The World and Other Places: Stories

2013-04-27

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” ― Hippocrates

2013-04-27

“One man's daydreaming is another man's day.” ― Grey Livingston

2013-04-27

So the shadows can't catch ya

2013-04-27

“You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.” ― Toni Morrison, Song of Solomon

2013-04-26

“Sometimes I sits and thinks, and sometimes I just sits...” ― A.A. Milne

2013-04-26
När jag egentligen ska sova tänker jag mig bort från nuet till sommaren. Jag tänker på alla fotoprojekt jag och moster ska ha i sommar, jag tänker på hur bilden ska vara uppbygd, jag tänker på hur jag ska redigera dem. Jag tänker på alla filmer jag ska göra på vår helt egna lilla ö. Jag tänker på hur jag ska klippa ihop den, jag tänker på vad jag ska ha för musik till filmen. Tillslut somnar jag.
Jag vaknade upp idag och ville bara leva i nuet, för att solen sken. Jag och två underbara människor gick runt på stan, åt glass, fotade, köpte kläder på rean och kände lukten av våren. Livet är underbart!
 
 


EU-rollspel

2013-04-22
För två veckor sedan hade skolan ett så kallat EU-rollspel som jag filmade. En vecka efter blev jag klar med filmen och här är resultatet.
Efter massa skrik och fula ord jag slängt ur mig under tiden jag har gjort den här, efter massa skratt åt folket i filmen så är jag äntligen klar. 
 

“Life is an awful, ugly place to not have a best friend.”

2013-04-21
Det jag älskar med våren känslan då man tar fram sin knallblåa cykel. Jag älskar också känslan då man cyklar med sina vänner för att fira en annan vän. Jag älskar också känslan när man firar någon två dagar innan dens födelsedag för att man inte orkar vänta i 48 timmar till. 
  
Den här videon är till den finaste Emelie!
Grattis i förskott vännen!

.

2013-04-20
Vi bakar bröd, steker egen bacon, dricker te, pratar och har en skön lördagsmorgon då alla sitter tillsammans!

Det bränns i kroppen!

2013-04-17

Den sega lördagen!

2013-04-13
Drar på mig de rosa myskläderna, bakar bröd, kollar på när smöret smälter på det varma brödet, dricker några koppar te och ser på "one tree hill".

I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house

2013-04-08

I accidentally fell in love

2013-04-07

Min och hennes historia!

2013-04-07
Vi lärde känna varandra hösten 2010. Du började i min klass och kunde knappt någon svenska men jag visste att den här tjejen kommer bli en riktigt nära vän som jag ska ta väl hand om!
För exakt 2 år sedan bjöd du hem oss tjejer i klassen och några i pararellklassen hem till dig för att fira din 16-års dag. Du hade lagat massa thailänsk mat som vi åt, vi åt prinsesstårta och pratade om dig och ditt liv. Vi lärde känna dig bättre, du berättade om hur det var att bo i Thailand. Vi fick veta att du hatade värmen och kunde inte simma!
Under de åren du bodde här har vi fjantat oss väldigt mycket, du har lagat mycket thaimat åt mig och Emelie, du har tagit hand om oss, vi har lagat mat tillsammans....tills jag blev less och kollade på när du lagade klart maten. Vi har suttit på din balkong och grillat, pratat och skrattat!
Sen var det bränbollsturneringen på skolan som vi sög i. Vi åkte ut ganska snabbt om jag inte mindes helt fel, så vi satte oss i gräset och kollade på dom andra klasserna som sprang runt 4 koner. På kvällen den dagen träffades vår klass nedanför bräntberget och grillade korv, körde lite bränboll som om vi inte hade fått nog. Det slutade med att alla blev less och körde fulspel och fjantade runt. Vi skrattade massor!
Sen gick vi ut åttan! Du hade fixat mitt hår innan vi träffade resten av åttorna i kyrkan. Jag stressade fastän du bodde 100 meter därifrån. Du skrattade åt mig och fortsatte fixa mitt hår och tog all tid i världen medans jag kollade på klockan lite för ofta.
Efter massa rundor på stan, efter massa thaimat, efter massa jobbiga skoldagar, efter massa filmkvällar med ostkrokar och godis fyllde du år igen, 17 år. Du bjöd hem klassen, som vi hade kommit så nära, du lagade mat, vårrullar och grillspett och nån grön gegga man doppade ångade mackbitar i, som vi åt medans vi såg "The skin I live in". 
Sen kom niornas bal. Även den gången fixade du mitt hår. Vi gjorde oss iordning hos dig. Jag, du och Emelie gick tillsammans till skolans matsal och väntade på alla andra, vi väntade på att bli insläppt, vi pratade, skrattade och fjantade runt, som alltid!
Sen gick det snabbt!
Vi vann bränbollsturneringen som vi hade förlorat riktigt stort året innan. Vi hoppade, skrattade åt fotbollsklassen som trodde att dom hade vunnit mot oss, vi som gick i en normalklass. Vi skrattade för att vi hade en udda klass, udda men riktigt underbar klass som vi vann bränbollsturneringen med.
Sen kom skolavslutningen då vi gick ut nian, då vi skildes åt, då vi lämnade skolan vi hade gått på i så många år. Men vi sa att vi aldrig skulle skiljas åt!!  Du skulle ju bara flytta till Ö-vik, det är två timmars bilresa dit. Det är inte så mycket, vi kunde ju ändå ses! Därför sa vi bara hejdå, vi ses i sommar!
 
Ungefär en månad in i sommarlovet, en vecka efter att du flyttat till ö-vik, 18 augusti, skrev du ett meddelande till mig på facebook att du skulle flytta tillbaka till Thailand.
När frågade jag. Du svarade att du redan höll på att packade och att du skulle flytta om några dagar.
 
Jag vet inte, jag blev sur, jag blev ledsen och önskade att du skulle ångra dig i nästa sekund. Det gjorde du inte och nu bor du på andra sidan jorden. Vi pratar lite då och då, 1 gång i månaden, varannan månad. Det är svårt, när det är sex timmars skillnad.
 
För ett år sedan, för exakt ett år sedan hade vi ingen aning om att vi inte skulle fira din födelsedag tillsammans. Det fanns ingen tanke om det. Det var ju helt klart att vi skulle äta thaimat och tårta på din 18-årsdag.
Allt har gått så fort! Det har gått för fort!
 
Grattis Elina!
Jag saknar dig varje dag och önskar att du kommer tillbaka idag!
Hoppas att du får en underbar dag!

.

2013-04-06
Vi bjudar hem mormor och Kjell, vi äter en varmsallad till förrätt, vi äter lamm till varmrätt och äpple-och banantartlett till efterrätt.
Vi mår bra, vi pratar, vi skrattar åt lillebror, vi pratar lite mer och blir mättare och mättare. 
Vi har det bra.
 

“A cup of tea would restore my normality.”

2013-04-06

“If I get married, I want to be very married.”

2013-04-05

Vi äter för att leva.. inte tvärtom!

2013-04-05
Jag älskar svartvitt men lite färg gillar vi också!

.

2013-04-05

“The best way out is always through.”

2013-04-04

“our parents are always in us.”

2013-04-04
Vi åker till mormor. Äter lasagne.
Vi kollar på gamla foton från när mamma och moster var små. 6 år eller så. Det är konstigt. Bilderna är så gamla men ändå är dom bara en generation över mig.
Jag ser en likhet mellan min minsta kusin och min moster, dom är väldigt lika varandra. Är det min kusin? Nej, det är min moster som liten.
Men, har dom varit så små? Är det möjligt? 
Jaa, vi alla har varit små. 
Det är konstigt!

När sängen är det enda stället du orkar vara på!

2013-04-04

“It's easier to dismiss ghosts in the daylight.”

2013-04-04

Things will change!

2013-04-03
Hejsan!

Tänkte bara säga att jag har bestämt mig för att göra denna blogg till en fotoblogg istället. Eller ska jag kalla det fotoblogg? Jag fotar inte jättemycket just nu...hur som helst så har jag inte tänkt skriva om min dag i den här bloggen längre utan jag kommer publicera inlägg bestående av bilder och kanske nån textrad om bilden men that's it!! Dock kommer jag inte ta bort nånting från arkivet och kategorierna kommer finnas kvar bara det att alla inte kommer uppdateras!
 
Jag har inte så mycket att prata om har jag märkt och det är bara jobbigt att försöka komma på något helt onödigt att prata om så från och med idag blir detta en fotoblogg.
 
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Bild tagen av moster i somras! 

Don't say a word!

2013-04-03
Hejsan!
 
Sitter i soffan och lyssnar på Ellie Goulding som är helt underbar. Brukar inte lyssna på henne men nu är jag helt  fast. Sitter också och redigerar bilder för att döda lite tid. Ska iväg till karaten där vid halv 7 och har inget att göra tills dess, är riktigt uttråkad! Kanske ska ta och göra lite müsli? kanske baka lite bröd? Vi får se vad jag hittar på helt enkelt.
 
Tidigare idag såg jag på filmen "Deja vu" som var riktigt bra. Dock f*ckade den upp mitt huvud lite men jag gillar sånna filmer ändå, även fast jag blir lite frustrerad, haha.. 
Ussh vad tråkigt inlägg det här är. Avslutar det på direkten med en bild från Peter och mammas bröllopsmiddag.
 
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 

“Eating crappy food isn't a reward - it's a punishment.” - Drew Carey

2013-04-02
Tjodelo.

Sitter i sängen och lyssnar på "Ed Sheeran". Tänkte lägga mig under täcket och se på "arrow" resten av kvällen. 
Tänkte egentligen inte skriva så mycket här eftersom jag inte har nånting att säga utan bara slänga upp tre bilder tagna idag.
 
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 

You've got a heart as loud as lions!

2013-04-02
Vi har lekt! Vi älskar att fota, kolla på bilderna och skratta åt dom fula minerna som fastnar på bild. Vi springer runt varandra, du för att du vill peta på kameralinsen, jag för att jag vill fota ditt lilla bebisansikte. Vi kramas, pussas och blir sen sur på varandra men det går över fort när vi kramas igen!

Destiny leaves its mark!

2013-04-01
Hejsan!

Resten av kvällen spenderas med "Arrow" och fruktsallad. Älskar dom här lediga dagarna då man inte behöver bry sig om nånting! 
 
Skulle inte ha nånting emot att kunna göra sådär. Blir lika imponerad varje gång. Ja, jag vet, det är säkert massa fixat och trixat med det här också men helt omöjligt är det väl inte? Ser dock riktigt omöjligt ut...hehe!!
 

1 april 2013

2013-04-01
Hejsan!

Sitter i sängen i ett nystädat rum och tänkte se på ett avsnitt av "Arrow" som jag helt fastnat för. Det blir så när mina andra serier har slutat gå...buhuu!!
1 april har jag tänkt spendera hemma och 1,5 timme i karatedräkten lite senare ikväll. Även fast detta lov ser ut som förra och inte är så händelserikt så är det riktigt skönt att bara ligga i sängen och lyssna på musik och se på serier tills dom tar slut.
 
Hur ser erat lov ut?
Har'ee bra.
Kram/kajsa!*
 
Bild jag snabbgjorde. Den är tagen i början av vår "A chorus line"-resa.Kan man säga så? Vi hade repat i 2 veckor eller nåt. Älskar den här bilden!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus